Containers met afdeksystemen

Wij leveren nieuwe of gebruikte containers met verschillende afdeksystemen, zoals een multikap, afdekzeilen die oprolbaar zijn naar de zijkant of voorkant, verticale te openen daken kunnen we leveren met hydraulische handpomp of kelderwinde, de baggerluiken zijn naar voren en naar achteren te openen, ook het scheepsluiksysteem kunnen we leveren zodat de luiken naar voren gaan of naar achteren en dan steeds de container half opent, we hebben ze ook met gewone vul luiken, voor los gestort of om zaagsel in te blazen.

Afzetcontainers met hydraulische en mechanische bediend verticale dakken

Wij leveren aluminium afdekkappen opvouwbaar naar 1 zijkant en aangedreven met een enkel systeem. Leverbaar vanaf container hoogte 1250 mm.

Container afdek systemen.

Wij leveren ook afdeksystemen met klapnetten. Deze zijn leverbaar voor alle formaten containers.

Container met aluminium afdeksysteem.

Wij zijn specialisten in de bouw van maatwerk containers, en hebben deze container voor uw in de aanbieding, dit betreft een zandautobak met aluminium afdeksysteem, dit systeem is hydraulisch te bedienen, leverbaar in verschillende hoogtes en lengtes. Bel of mail voor meer info.

Container met scheepsluiken.

Wij leveren ook containers voor vervoer van slip, mest en andere vloeistoffen, deze containers zijn uitgevoerd met vloeistofdichte deuren en scheepsluiken.

Containerafdeksysteem met hydraulische bediening.

Dit is de uitvoering met zandautoklep en hydraulisch te bedienen afdekklep.
Andere uitvoeringen zijn altijd mogelijk.

Containers met aluminiumafdekkappen

Wij leveren afzetcontainers met verticaal te openen daken, hydraulische en mechanische bediend, ideaal voor milieu straten. Leverbaar voor lage en hoge containers.

 


www.gemakbak.nl