Laadvloeren

Wij leveren laadvloeren vanaf 4 t/m 8 meter. Uitgevoerd met gladde plaat of met traanplaat, losse rongen, sjorogen, aluminium en/of stalen borden, en oprijkleppen.

Diverse laadvloeren

Wij kunnen deze laadvloeren leveren tegen een scherpe prijs,
de levertijd van deze laadvloeren is ongeveer 4 weken.
De laadvloeren zijn in elke gewenste lengte en kleur te verkrijgen,
met rongen, twistlocks, en eventueel aluminium zijborden.

Bel of mail voor mogelijkheden, u zult verrast zijn.

Laadvloer met oprijplaat

Deze laadvloer is voorzien van een oprijplaat en worden geleverd in alle gangbare maten, ook speciale maten kunnen wij leveren.

Laadvloer met rongbakken.

Deze laadvloer is uit gevoerd met gladde bodem, losse rongen, ronggaten verdeeld over heel de vloer, 4 ronggaten per strekkende meter, en in het kopschot gemonteerde rongbakken voor het verzamelen van de rongen.

Laadvloer met traanplaten bodem.

Deze laadvloer is uitgevoerd met een traanplaten bodem van 5/7 ,het heeft als voordelen dat uw produkt niet zo gemakkelijk verschuift tijdens het transport.
Door de U profiel aan de zijkant te monteren en te voorzien van bindstrips heeft u veel meer mogelijkheden om uw produkt vast te zetten met touw of sjorbanden.

Laadvloeren met twistlocks aankoppelingen.

In deze laadvloeren hebben wij twistlocks blokken in gemonteerd, zodat hiermee zowel losse produkten vervoerd kunnen worden als zeecontainers.
De rongen zijn extra lang uitgevoerd en ook weer opbergbaar in de rongbakken.

Sjorogen voor in laadvloeren.

Door het monteren van weg klapbare sjorogen in uw laadvloer of laadbak heeft u altijd een vlakke vloer en zeker altijd voldoende bindogen.

 


www.gemakbak.nl