Verkoopwaren Terrein

Sinds enige tijd hebben we ons bedrijf uitgebreid met een 2e op/overslag en verkooppunt gelegen te Moerdijk.,hier hebben we hoofdzakelijk de zeecontainers staan met de daar bij behorende onderdelen . Op de 1e locatie gelegen te Nieuwkuijk waar we naast de verkoopwaren , ook de spullen uitleveren rechtstreeks naar de klanten .ook hebben we hier een werkplaats hebben die we gebruiken voor het verrichte van kleine en grote reparaties hebben we veelal gebruikte en/of gerepareerde containers staan, maar ook nieuwe voor de verkoop. Al onze voorraad op beide locaties vindt u in onze voorraad lijst containers.

Foto's opslag op de fabriek te Polen.

Op onze fabrieken in Polen proberen we zoveel mogelijk te werken op bestelling ,maar doordat de verkoop en de produktie niet altijd geheel parallel lopen, produceren we soms wat standaard containers in voorraad, waardoor we weer sneller kunnen uitleveren.

Foto's van de opslag te Nieuwkuijk. (veelal gebruikte containers )

Op de opslag in Nieuwkuijk Nbr hebben we vooral de gebruikte containers staan.
We hebben hier een werk en wasplaats, waardoor wij in staat zijn om de containers te reinigen en eventueele aanpassingen en reparaties aan de gebruikte containers te verrichten.

Opslag te Moerdijk. (veelal nieuwe portaalarmbaken en zeecontainers)

Op de opslag in Moerdijk hebben we voornamelijk de voorraad nieuwe en gebruikte portaalarmbakken en zeecontainers staan. We hoeven ze alleen maar af te lakken in uw RAL kleur, hierdoor kunnen we zeer snel uitleveren.

 


www.gemakbak.nl