Perscontainers

Deze persen zijn geschikt voor het samen persen van vele producten o.a papier, karton, pet /plastic en textiel en besparen enorm op uw afvaltransportkosten. Tevens monteren onze service mensen de stationaire persen, de geleide rails voor de container en kunnen we de transportbanden/afvoerkanalen voor u monteren. En verzorgen we de service en jaarlijks onderhoud, en leveren we 24 uur's service 7 dagen per week, en hebben we voor noodgevallen enkele gebruikte persen zodat uw bedrijf niet stil valt. We hebben ook diverse gebruikte pers containers en gereviseerde persen op voorraad. Voor meer informatie neem contact op met ons bedrijf cq vertegenwoordiger en we kunnen u een vrijblijvende offerte maken. Dus als u de kosten wilt drukken !!!

balenpersen voor papier ,plastic ,karton ,petflessen

We leveren diverse maten balenpersen geschikt voor het persen van papier, plastic, karton en petflessen.
Zeer eenvoudige manier om uw afvalstroom op locatie in te dammen ,wat weer resulteerd in minder kosten van uw afval, ook heeft u geen grote containers of afvalbakken op uw terrein nodig.

Mobiele perscontainer voor portaalsysteem.

Deze perscontainer is geschikt om te worden vervoerd als een portaalbak.

Mobiele perscontainer.

Dit zijn exact de zelfde persen alleen heb je hier te maken met een mobielpers ,dus als ze hem willen leegmaken nemen ze de pers installatie mee.

Deze zijn uitgevoerd met haakarm, kabel/kettingsysteem.

Natte perscontainer.

Dit is een natte perscontainer, dit is speciaal voor natte producten, nat papier, deze container is dan ook vloeistofdicht en beschikt over een drainage achter in de bodem (afvoerleiding om te koppelen zodat ze het afvalwater kunnen op vangen en niet af hoeven te voeren)
Geen mono blok maar een soort van 180 graden draaiende schrapper.

Deze containers zijn geschikt voor haakarm, kabel/ketting systeem.

Perscontainer met beweegbaar dak.

We hebben een nieuw model perscontainers met een beweegbaar dak, dit dak gaat mechanische omhoog zodra de container gestort gaat worden.

Dit vormt een vrije ruimte van zo'n 20 cm, waardoor het product beter lost tijdens het storten.

Perscontainer van translift.

Ik heb ook nog drie perscontainers van het merk translift
in de verkoop.
we kunnen deze containers ook leveren met nieuwe stationare persen

Bel of mail voor meer info.

Stationaire persen.

Op deze stationaire persen kun je diverse verschillende trechters/stortkokkers krijgen zodat ze eenvoudig aansluiten op de afvalstromen in de fabriek.

Deze persen zijn geschikt voor het samen persen van vele producten o.a. papier, karton, pet /plastic en textiel en besparen enorm op uw afvaltransportkosten.

Je kunt hier op een eenvoudige manier verwisselbare containers tegen plaatsen met een inhoud van 20 – 40 m3.

Geschikt voor haak kabel en ketting systemen.

Bel of mail voor meer info.

 


www.gemakbak.nl