Container Reparatie, Service en Aanpassingswerk

Maar het biedt ons ook de mogelijkheid om onze service en diensten uit te breiden. Zo zijn wij voornemens om per 1 juni u ook de mogelijkheid aan te bieden om uw reeds in gebruik zijnde containers te laten repareren, aan te passen en een onderhoudsbeurt te geven. Een mogelijkheid die de levensduur van uw containers kan verlengen. WIJ WERKEN /REPAREREN DIT JAAR IN DE BOUWVAKANTIE DOOR. Een ideale gelegenheid dus voor u om uw containers voor onderhoud bij ons aan te bieden. Naast reparatie, aanpassingen en onderhoud kunt u uw container via ons ook opnieuw laten stralen en spuiten. Wij zijn er zeker van dat wij hiervoor een passende offerte kunnen aanbieden door onze goede samenwerking met een straal- en spuitbedrijf bij ons in de buurt.

Container reparatie

Door de steeds hoger wordende staalprijzen, is het voor uw bedrijf van belang om gebruikte containers gangbaar te houden!

Daarom hebben wij geinvesteerd in een servicebus. Deze servicebus is volledig ingericht met boor-, las-, krik-, pers-, snij- en slijpapparatuur, waardoor wij bij u ter plaatse reparaties kunnen doen. De containers kunnen voorzien worden van nieuwe bodems, zijwanden en oppiksystemen. Tevens repareren wij deuren, rongen, liggers, afzetrollen en schades of andere mankementen aan uw containers.

Wij verrichten deze werkzaamheden in uurtarief, of per container. Indien gewenst kunnen wij u ook eerst een offerte/berekening maken van de totale kosten per te repareren container.

Keurmeester

Wij zijn gecertificeerd keurmeester interntransport, heftruck, grond-weg en waterbouwmachines, perscontainers en recyclingmachines.

Ook verrichte we de reparaties aan deze machines we hebben hiervoor de beschikking over een goed ingerichte servicewagen, met ons goed gekwalificeerd personeel kunnen we de keuringen voor u uitvoeren.

 


www.gemakbak.nl